Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (2023)

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (1)

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (2)

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (3)

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (4)

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (5)

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (6)Eksos !

Tidligere

Følgende

25,90 €

Send meg en e-post når produktet er tilgjengelig igjen

Teknisk ark

Alt om fersk physalis

Dephysaliser høstens stjerne! Gjenkjennelig blant mange andre, vi elsker den for sine små begerformede blomster med en oransje-rød nyanse. Deres diameter kan variere fra 3 til 6 cm når den av de langstrakte grønne bladene vanligvis ikke overstiger 10 cm. I roten blomstrer den i juli og avslører et rødt bær rundt september. Men kjenner du de andre navnene på physalis? Vi kan fortelle deg at listen er lang!

Noen kjenner ham kanskje somjapansk lykt. Disse blomstene får oss til å tenke på de små hengende papirlampene som vi ofte ser på japansk kino. Inspirerende til perfeksjon, de er en invitasjon til å reise og rømme! Andre ringer henne ogsåvinter kirsebærfordi frukten i midten er kledd i en mantel laget av en fin ribbet og hoven membran.kjærlighet i et burer fortsatt det mest kjente og desidert mest poetiske kallenavnet. Dette navnet kommer fra frukten som bor i det. Sistnevnte er innhyllet i den oransje begerbladet som til slutt vil perforere på slutten av sesongen, og dermed frigjøre frukten fra dette delikate buret. For spirende gartnere, eller hvis du har en grønn tommel, bør du kjenne Cape Gooseberries somdet er enkeltsom betegner denne urteaktige flerårige planten. Alltid så spennende, vi elsker kallenavnet hansperuansk kakerlakksom får oss til å reise til Sør-Amerika eller til og medkappe stikkelsbær. Disse to siste navnene refererer til en større, grønnaktig physalis i stedet for en lys oransje.

Nå som du vet alt om physalis og dens mange navn, her er noen tips for å gifte deg med den på en briljant måte. Hvis du vil bringe en vakker høstlig tone til interiøret ditt, kombiner physalis medhøststabilisert bøk, av'rød tørket helichrysum, av eucalyptus parvifolia, avoransje tørket revehaleen degbrun tørket kostblomst. Du kan også legge til volum med enstabilisert safran hortensiaog avoransje pampasgress. Som en bukett, en krans, en krans eller til og med en blomsterbue, elsker vi disse ideene for høstlige komposisjoner med dette flaggskipproduktet. Utover å være spiselig har physalis også fordelen av å være spesielt dekorativ og selvforsynt. Den vil derfor passe perfekt som enkeltblomst i en passende vase.

Merk følgende ! Fruktene til vår physalis er ikke spiselige! De kan være giftige! Vi fraråder derfor sterkt å prøve å spise dem hjemme.

Physalis teknisk ark:

Variasjon: Physalis

Natur: frisk blomst

oransje farge

Emballasje: bunt med 10 stilker

Mål: stammehøyde mellom 50 og 60 cm

Ta vare på haugen med stikkelsbær

Når du har mottatt haugen med kappestikkebær, sørg for at du har en beholder med tilstrekkelig høyde til å romme de store 50-60 cm stilkene. Dette rådet er i tilfelle du ønsker å lage en bukett med friske blomster. Vårt team av blomsterhandlere anbefaler også at du skjærer enden av hver stilk i en vinkel med maksimalt 1 til 2 cm og legger dem i veldig kaldt vann. Du må gjøre det samme med de andre blomstene i høstsammensetningen din.

Hvis arrangementet ditt er bestemt til å bli montert på en bambus- eller metallbøyle, kan du ha det gøy med å tørke physalis-blomstene dine. Merk at når den tørker, kan denne varianten gå fra en intens gresskarnyanse til en mattere, med hint av brunt. Dette vil ikke endre kvaliteten, vær trygg og dekorasjonen din blir bare vakrere og mer original. Du kan også bruke blomstene nevnt ovenfor for å dekorere dinhjem kjære hjemevig. Enten frisk eller tørr, physalis er og forblir en essensiell variant for en høstdekorasjon med lyse og varme farger. Så adopter det uten ytterligere forsinkelse før alt forsvinner!

Leveringen og lavprisforpliktelsen for din ferske physalis

En virkelig favoritt for laget vårt når varmen er sjeldnere, physalis er en essensiell for høsten. Den er en integrert del av vår blomsterkatalog og er nøye utvalgt av vår innkjøpsavdeling.

Hos France Fleurs er det vanligvis en periode med fornyelse når de kommersielle høytidene og bryllupene har passert. Det er da vi har mer tid til å fornye vårt utvalg avbukett med sesongens blomsterFor eksempel. Vi går også gjennom utvalget av blomster fra våre leverandører for å hjelpe deg med å (gjen)oppdage andre og inspirere deg når julen nærmer seg.

Bestillingene dine leveres med omhu av Chronopost, samtidig som leveringsdatoen du har valgt i trinn 4 av kjøpet respekteres. Du har også muligheten tilhar du levert hjem til deg eller til et hentested. Prisene er henholdsvis €9,99 eller €5,99.

Pakken din kan hentes direkte fra vårt Bordeaux-verksted medAlternativet Klikk og hent gratis. Bestill på forhånd på nettsiden vår og velg hentetid i våre åpningstider. Dette vil gi oss tid til å reservere blomstene dine kun for deg!

Finn oss fra mandag til fredag, på Market of National Interest i Brienne på 110 Quai de Paludate. GPS-en din tar deg til inngangen til M.I.N ved bommene. Når du er der, følg retningen til Halles aux Fleurs for å finne oss lettere.

Avis

Physalis fresh - Frisk høstblomst til tørk (17)

Se tillitsbeviset

Anmeldelser gjenstand for vurdering

 • For mer informasjon om egenskapene til anmeldelseskontroll og muligheten for å kontakte forfatteren av anmeldelsen, vennligst se vårCGU.
 • Ingen vederlag ble gitt i bytte for vurderingene
 • Uttalelser publiseres og oppbevares i en periode på fem år
 • Meninger kan ikke endres: hvis en kunde ønsker å endre sin mening, må han kontakte Verified Reviews for å slette den eksisterende meningen og publisere en ny.
 • Årsaker til å fjerne anmeldelser er tilgjengeligeici.

4.4/5

Beregnet fra8avis klient(er)

 • 1
 • 2
 • 3

  1

 • 4

  3

 • 5

  4

Sorter visningen av anmeldelser:

Anonym kundepublisert 02/11/2021 etter ordre av 14/10/2021

5/5

De er fantastiske, dessuten fant jeg ingen, så jeg er strålende fornøyd.

Kommentar fra France fleurs 02/11/2021
Hei, Takk for tilbakemeldingen din angående bestillingen din og spesielt physalis. Vi vil ikke unnlate å videreformidle kommentaren din til hele teamet vårt. Hvis du ønsker det, kan du også dele din mening på Google ved å følge den med bilder. blomster mottatt Se deg snart i vår nettbutikk, Ha en fin dag, France Fleurs-teamet

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 23.10.2021 etter ordre av 06/10/2021

5/5

Flott produkt

Kommentar fra France fleurs 28.10.2021
Hei, Vi er glade for å lese din positive tilbakemelding på physalis-støvelen din. Hver av dine meninger berører oss og er viktige for oss fordi de hjelper oss med å hele tiden forbedre alle våre tjenester. Vi vil ikke unnlate å gi din hyggelige tilbakemelding til våre lidenskapelige blomsterhandlere. Ikke nøl med å dele din mening på Google-siden vår også, ledsage den for eksempel med bilder av blomstene dine. Håper å se deg igjen på France Fleurs i løpet av en neste anledning, Ha en fin dag, France Fleurs-teamet

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 09/10/2021 etter ordre av 30.09.2021

3/5

Blader visnet ved mottak og to stilker med kun 2 physalis.

Kommentar fra France fleurs 15.10.2021
Hei, Vi beklager å lese skuffelsen din og ikke ha hørt fra deg om dette emnet. Som angitt i e-postbekreftelsen for bestillingen din, hvis en skuffelse oppstår, er vårt svært tilgjengelige team reaktive til følgende e-postadresse: bonjour@francefleurs .com Ha en fin dag, France Fleurs-teamet

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 19.11.2019 etter ordre av 03/11/2019

5/5

Perfekt jeg anbefaler på det sterkeste!!!

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 09/10/2019 etter ordre av 02/10/2019

4/5

korrekt til tross for en brukket stamme

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 21.10.2018 etter ordre av 08/10/2018

5/5

Physalisen kom godt pakket og ypperlige blomster av utmerket kvalitet, absolutt ingenting å klage på. Godt gjort og takk

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 22.11.2016 etter ordre av 05.11.2016

4/5

FLINK

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

Anonym kundepublisert 26.10.2016 etter ordre av 13.10.2016

4/5

riktige blomster

Var denne anmeldelsen nyttig for deg? Ja 0 Nei 0

×

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated: 06/11/2023

Views: 5493

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.