De beste iPhone 14-series screenprotectors (2024)

| Mil Schipper

Een iPhone 14 kopen is een best dure investering. Het is daarom belangrijk dat jij je iPhone zo goed mogelijk beschermt. Een Screenprotector is een beschermend laagje dat je op je scherm aanbrengt. Het beschermt je scherm tegen krassen, deuken en stoten. Naast het artikel Top 5) de beste iPhone 14 hoesjes lichten wij in dit artikel uit wat de beste iPhone 14 screenprotectors zijn.

In september 2022 lanceerde Apple de nieuwe iPhone 14 de wereld in. Met dit nieuwe model heeft Apple een aantal nieuwe upgrades gebracht. Apple heeft vier verschillende modellen in de markt gebracht, namelijk de iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max. De iPhone 14 en de iPhone 14 Pro beschikken beide over een 6,1 inch display. Terwijl de iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max beschikken over een 6,7 inch display.

Toestelnaam Scherm
iPhone 14 6,1 inch
iPhone 14 Pro 6,1 inch
iPhone 14 Plus 6,7 inch
iPhone 14 Pro Max 6,7 inch

Let op!De schermen van de iPhone 14 en 14 Pro hebben hetzelfde inch formaat. Dit geld ook voor de iPhone 14 plus en Pro Max. Echter betekent dit niet dat de screenprotectors van de modellen hetzelfde zijn. Dit betekent dat je specifiek voor jouw model een screenprotector zal moeten kopen. Bij de hoesjes zal je ook specifiek per iPhone 14 model een hoesje moeten halen. Deze werken namelijk ook niet met elkaar.

Hoe bepalen wij welke iPhone 14 screenprotectors het beste zijn?

GSMpunt is een expert als het over screenprotectors gaat. Wij hebben al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van alle soorten telecom accessoires. Het is ook zo dat wij heel veel verschillende soorten data hebben. We hebben inzicht in de verkoopcijfers, beoordelingen, het aantal retours en aantal klachten van onze screen protectors. Op deze manier weten we precies welke iPhone 14 screen protector het beste is. Overigens kijken we ook naar de prijs/kwaliteitverhouding en hoe makkelijk de screen protector aan te brengen is op je scherm.

Onze favoriete screen protectors voor de iPhone 14

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met daarin alleen maar screenprotectors van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder laten wij 3 screenprotectors zien waarvan wij denken dat ze het beste zijn. Wil je toch zelf kijken op onze site welke screenprotector jij wilt? Klik dan op één van de onderstaande buttons.

1. Rosso Tempered Glass met Installatietray

Voor ons een uitgemaakte zaak. De Rosso Tempered Glass met Installatietray is door ons gekozen als de beste. Deze Rosso Screen Protector is dé oplossing voor het beschermen van je Apple iPhone 14 scherm. De Tempered Glass onderscheidt zich doordat hij Case Friendly is terwijl je daarbij helemaal niks inlevert aan bescherming. Door het echt geharde glas met een hardheid van 9H, ben je verzekerd van een robuuste bescherming. Daarbij behoud je door het het ultradunne ontwerp de originele aanraakgevoeligheid en de heldere en kleurrijke beeldkwaliteit van je smartphone. Het aanbrengen van de screenprotector is ook erg makkelijk. Dit komt door de Installatietray die wordt meegeleverd. Onderaan het blog wordt uitgelegd hoe je jouw screenprotector makkelijk aanbrengt. Voor maar €14,95 is deze screenprotector te koop. Deze screenprotector is voor elk iPhone 14 model beschikbaar.

De beste iPhone 14-series screenprotectors (1)

2. Panzerglass Screen Protector Case Friendly

Op de tweede plek staat deze screenprotector van Panzerglass. Deze screenprotector beschermt je Apple iPhone 14 display tegen barsten, schokken, krassen en vuil met deze PanzerGlass. Deze oersterke tempered glass bedekt de gehele voorkant van je telefoon maar is ook case friendly. Hierdoor gebruik je de screen protector samen met een hoesje voor een optimale bescherming. Dankzij een antibacteriële laag wordt 99% van de bacteriën en virussen op je display geweerd. Ook voorkomt de protector vingerafdrukken of andere viezigheid voor een echt schoon scherm. De tempered glass wordt geleverd met een EasyAligner frame voor een eenvoudige, rechte plaatsing. Deze screenprotector is voor elk iPhone 14 model beschikbaar.

De beste iPhone 14-series screenprotectors (2)

3. Ringke Screen Protector Privacy Tempered Glass 9H

Als laatste maar zeker niet de minste staat deze screenprotector van Ringke. Deze Ringke privacy glass beschermt zowel jouw privacy als Apple iPhone 14 display. De tempered glass is uitgerust met 2-way privacy glass waardoor anderen niet meer ongewenst mee kunnen kijken vanaf de zijkant. Wanneer je een video of serie wilt bekijken en je telefoon horizontaal (landscape modus) plaatst, kun je je scherm onbelemmerd bekijken vanuit alle hoeken. Ook beschermt de screen protector je display uitstekend tegen krassen en barsten door het 9H geharde tempered glass. Door een oleofobe en hydrofobe coating worden vlekken en andere viezigheid geweerd voor een schoon scherm. De screen protector is case friendly waardoor je hem zonder problemen met een hoesje gebruikt. De meegeleverde Jig zorgt voor een eenvoudige, snelle en rechte plaatsing op je scherm. Deze screenprotector is alleen voor de iPhone 14 en iPhone 14 Plus beschikbaar.

De beste iPhone 14-series screenprotectors (3)

Hoe breng je een screenprotector aan?

Een screen protector aanbrengen kan je in een mum van tijd doen. Toch hebben mensen nog veel moeite om dit te doen. Bekijk Hier hoe jij zo makkelijk mogelijk je screenprotector aanbrengt. Je kan ook de video hieronder bekijken waarin duidelijk stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit moet doen.

Waarom is een screenprotector belangrijk?

Een screenprotector is erg belangrijk. Dat komt omdat het scherm van je telefoon erg kwetsbaar is. Als jij je telefoon laat vallen zonder een screenprotector is de kans groot dat je scherm kapot is en dat je hem moet laten repareren. Een schermreparatie kost al gauw honderden euro's. Kijk hieronder hoeveel een schermreparatie kost per iPhone 14 model bij de meeste particulieren.

Toestelnaam Prijs Schermreparatie
iPhone 14 €339
iPhone 14 Pro €405
iPhone 14 Plus €405
iPhone 14 Pro Max €489

Bescherm nog meer van je telefoon

Een screenprotector beschermt de display van je telefoon. Alleen er zijn nog meer dingen die je eigenlijk moet beschermen. De camera van je telefoon is ook zeer belangrijk. Schaf daarom ook een cameraprotector aan. Een Camera Protector is ontworpen om je camera te beschermen tegen krassen, vuil en val- en stootschade. Een cameraprotector heeft vaak hoge transparantie waardoor je jouw Apple iPhone camera zonder enige belemmering kunt blijven gebruiken! Kijk hier naar ons assortiment van iPhone 14 camera protectors.

Haal alles binnen voor je iPhone

Bij GSMpunt kan je allerlei soorten accessoires halen voor je telefoon. Hoesjes, screenprotectors, powerbanks en nog veel meer. Apple heeft aangegeven dat er geen oplader wordt meegeleverd bij de iPhone 14 kijk daarom bijvoorbeeld ook naar iPhone opladers. Bedankt voor het lezen. We hopen dat je nu weet welke screenprotector jij gaat kopen.

De beste iPhone 14-series screenprotectors (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6382

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.