9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (2024)

 1. Hjem
 2. Side Hustles

Pitchaya_T | Shutterstock

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (1)

Da jeg planla bryllupet mitt, ønsket jeg å finne den perfekte kjolen.

Når jeg gikk fra brudebutikk til brudebutikk, prøvde jeg utallige alternativer til jeg endelig fant den.

Men siden bryllupet har kjolen min stått i skapet og samlet støv. En dag skjønte jeg at jeg sannsynligvis kunne prøve å selge den og få tilbake noe av kostnadene.

Hvor nøyaktig kan du selge en brudekjole? Først trodde jeg at jeg var begrenset til Craigslist eller Facebook. Men da jeg så på det, lærte jeg at det er flere forskjellige alternativer - både online og lokalt - for å selge brudekjoler.

Det beste alternativet ditt er å gå med et nisjespesifikt nettsted som fokuserer på salg og videresalg av bryllupsrelaterte gjenstander, inkludert brudekjoler. Disse sidene er rettet mot bruder som spesifikt leter etter en brukt brudekjole.

Hvis du legger opp varene dine på disse nettstedene, får du det foran et publikum som er klargjort og klar til å kjøpe kjolen din.

De beste nettstedene for å selge brudekjolen din på nettet

Hvis du ønsker å tjene litt penger ved å selge brudekjolen din, sjekk ut nettsidene nedenfor. Mange av dem er spesielt rettet mot bruder som ønsker å kjøpe brukte bryllupsrelaterte gjenstander og spare penger.

Noen av disse nettstedene tilbyr også forsendelsesalternativer for brudekjole hvis det er noe du vurderer.

1. Stillhvit

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (2)
 • Noteringsgebyr:$20 avgift per kjole som inkluderer fire bilder og er oppført til den selges, eller $30 for en premium-oppføring som inkluderer åtte bilder og et hjemmesidegalleri.
 • Kommisjon:Ingen provisjon
 • Frakt kostnad:Variabel (kjøpere betaler for porto)

Stillhvitfakturerer seg selv som verdens største brukte markedsplass for brudekjoler med en brukervennlig nettside for både selgere og kjøpere.

Ifølge nettstedet har den 52 000 kjoler til salgs. BrukeStillwhite takstmannfor å se hvor mye du kan selge kjolen din for.

Under standardalternativet betaler du en engangsavgift på $20 for å liste kjolen din. Du betaler ingen provisjon på salget, kjolen din vil bli oppført til den er solgt, og du kan laste opp opptil fire bilder.

Premium-oppføringsalternativet kommer med en engangsavgift på $30, en gallerifunksjon på hjemmesiden, større bilde i søk og opptil åtte bilder.

Du kan selge kjolen din på nettet eller møte kjøperen personlig slik at de kan prøve den.

I slekt:18 bestselgende apper for å selge ting lokalt og online

2. Tradesy

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (3)
 • Noteringsgebyr:Ingen noteringsgebyr
 • Kommisjon:19,8 % på salg over $50
 • Frakt kostnad:Variabel

Tradesyer en online markedsplass for designerklær og tilbehør, inkludert brudekjoler. Det er enkelt å lage en oppføring, og du kan sette din egen pris. Hvis du vil selge brudekjolen din på nettstedet, må den være i utmerket stand.

Du kan også selge slør, brudesmykker, sko, brudepikekjoler og bryllupsdekorasjoner gjennom Tradesy.

Tradesy guider deg gjennom hvert trinn i noteringsprosessen. Du vil også få forslag for å forbedre oppføringene dine slik at du kan selge kjolen din raskt. Som en ekstra bonus vil alle opplastede bilder automatisk forbedres av Tradesy for å få oppføringen din til å skille seg ut.

For brudekjoler, når varen din er solgt, kan du skrive ut en forhåndsbetalt etikett og sende med dine egne materialer. Hvis kjøperen returnerer varen din på grunn av noe som ikke er din feil, vil Tradesy håndtere det, og du får beholde inntektene dine.

Det er ingen forhåndssalgsgebyrer, men du skylder en provisjonsavgift på 19,8 % på varer som selges for mer enn $50.

I slekt:34 steder å selge skoene dine online for kontanter

3. Poshmark

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (4)
 • Noteringsgebyr:Ingen noteringsgebyr
 • Kommisjon:20 % fast provisjonsgebyr
 • Frakt kostnad:Variabel

Poshmark er en annen app og nettsted der du kanselge brukte klær. Den fokuserer mest på kjøpesentre og designermerker, men er ikke så kresen som Tradesy.

Det er enkelt å lage en oppføring med appen. Bare ta noen få bilder med telefonen, og last dem opp på mindre enn ett minutt.

Appen gjør det enkelt å dele oppføringene dine for kunder å oppdage. Den tilbyr tilpassede filtre og har et stort utvalg av brudepike og brudekjoler. Du kan kommunisere med potensielle kjøpere i appen, noe som gjør det enklere å holde alt på ett sted.

Når kjolen din er solgt, skriv ut den forhåndsbetalte og forhåndsadresserte etiketten og legg den enten i en postkasse eller avtal en gratis henting. Du må betale 20 % provisjon når du selger brudekjolen dinPoshmark.

4. Nesten nygift

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (5)
 • Noteringsgebyr:$25
 • Kommisjon:40 %
 • Frakt kostnad:Variabel (forhåndsbetalt etikett for kjoler solgt over $500, men frakt er selgers ansvar når kjoler selges for mindre enn $500)

Hvis du ser etter et alternativ som vil gjøre salgsprosessen problemfri og ikke har noe imot å betale en høyere provisjonssats, sjekk utNesten nygift. Oppføringsprosessen er rask og enkel. Bare send inn litt informasjon og bilder av brudekjolen din.

Det kan ta mellom 24 og 48 timer før Nearly Newlywed å godkjenne oppføringen. Når det er oppført, vil nettstedet svare på kjøperspørsmål og håndtere betalinger, frakt og forsikring.

Når kjolen din selger, vil du motta en forhåndsbetalt fraktetikett for å sende kjolen til Nearly Newlywed for inspeksjon og for å bekrefte tilstanden.

I motsetning til andre nettsteder, belaster Nearly Newlywed både en $25 noteringsavgift og en 40% provisjon. Det står at de fleste salget av brudekjoler avslu*ttes innen 60 til 120 dager.

I slekt:13 beste steder å selge smykkene dine på nettet

5. En gang ons

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (6)
 • Noteringsgebyr:$19,95 per kjole
 • Kommisjon:Ingen provisjon
 • Frakt kostnad:Variabel

En gang onsdager en nettbasert bryllupsressurs som hjelper fremtidige bruder med å finne inspirasjon og verktøy for å planlegge drømmebryllupet. Det er også en online markedsplass for brukte brudekjoler.

Med mer enn ti år i bransjen er denne siden et flott alternativ for å selge brudekjolen din. Det er et noteringsgebyr på $19,95 per kjole, men ingen provisjonsgebyrer. Oppføringen din er gyldig i ett år.

Nettstedet tilbyr selgerens personvern og beskyttelse sammen med kundeservice med e-poststøtte for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.

I slekt: 15 beste stedene å kjøpe rabattsko på nett

6. PreOwnedWeddingDresses.com

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (7)
 • Noteringsgebyr:$25
 • Kommisjon:Ingen provisjon
 • Frakt kostnad:Variabel

Brukte brudekjolerhar vært i virksomhet siden 2004. Denne siden forbinder kjøpere og selgere av nye, prøveeksempler og brukte brudekjoler og brudekjoler.

Det er en engangsnoteringsavgift på $25, men ingen provisjonsgebyrer. Nettstedet hevder også at den gjennomsnittlige kjolen selger innen 70 dager, høyere enn hva andre nettsteder hevder. Den har også en hendigbrudekjole verdi kalkulatorsom vil hjelpe deg med å finne den beste noteringsprisen.

7. Hadde den en gang

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (8)
 • Noteringsgebyr:$20
 • Kommisjon:Ingen provisjon
 • Frakt kostnad:Variabel

Hadde den en ganger en plattform som forbinder kjøpere og selgere av brukte brudekjoler, kjoler, smykker, sko og andre klær. Du kan selge brudekjolen din ved å sette opp din egen tilpassede butikk hvor du også kan liste opp andre bryllupsrelaterte varer.

Når du viser kjolen din, må du fylle ut et skjema med detaljer, inkludert størrelse, farge og stil. Deretter skriver du en tilpasset beskrivelse for kjolen din og bestemmer deg for en listepris.

Det er et engangskonfigurasjonsgebyr på $20, og det er for øyeblikket ingen provisjon på salget av noen av varene dine. Oppføringene dine utløper aldri, og du setter dine egne priser. Det er heller ingen begrensning på antall produkter i butikken din, så du kan liste opp og selge alle dine brukte bryllupsvarer på en gang.

8. Bryllupsbier

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (9)
 • Noteringsgebyr:Ingen noteringsgebyr
 • Kommisjon:Ingen provisjon
 • Frakt kostnad:Variabel

Bryllupsbiener et nettsted og et nettsamfunn fokusert på å gi råd, tips og triks til ekte par som planlegger bryllupet sitt. Du kan finne informasjon om emner som DIY-bryllupsprosjekter, tips om dagen, samt drømmebryllupsinspirasjon.

Men viktigst av alt, siden har også en rubrikkseksjon hvor du kan selge brudekjolen din.

Det er gratis å liste brudekjolen din på Wedding Bee, men du kan kjøpe en fremhevet annonse. Du setter din egen pris, kommuniserer med interesserte kjøpere, og er ansvarlig for frakt av kjolen. Du kan også liste opp andre bryllupsrelaterte gjenstander som sko, tilbehør, dekorasjoner og mer.

9. Selg brudekjolen min

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (10)
 • Noteringsgebyr:$19,99 for en grunnleggende oppføring; $29,99 for premium-oppføring
 • Kommisjon:Ingen provisjon
 • Frakt kostnad:Variabel

Et annet alternativ for å selge brudekjolen din er det passende navngitte nettstedet Sell My Wedding Dress. Det erto alternativer for å liste kjolen din: en grunnleggende oppføring, som koster $19,99, og en premium som starter på $29,99, som inkluderer en fremhevet oppføring og bedre plassering for annonsen din.

Siden krever ingen provisjonsgebyrer, og det er ingen skjulte kostnader. Oppføringen din vil forbli oppe til kjolen din selges.

For å liste opp kjolen din, må du fylle ut standardinformasjon som størrelse, farge og stil på kjolen. Du må også skrive en beskrivelse og bestemme en listepris.

Hvor du kan selge brudekjolen din lokalt

Hvis du ønsker å selge brudekjolen din lokalt, er det noen få alternativer. Det beste alternativet hvis du ønsker å bo i nærheten av hjemmet er lokale brudekjolebutikker.

Craigslist

Craigslist lar deg selge alt fra møbler til barneleker. Den har også en seksjon for salg av bryllupsrelaterte gjenstander som brudekjoler.

Selv om dette kanskje ikke er det beste stedet å selge brudekjolen din, betyr det også at du ikke trenger å sende kjolen eller betale en oppføringsavgift. Å selge en brudekjole gjennom Craigslist kan ta lengre tid, og det kan være vanskeligere å finne kvalifiserte kjøpere.

Det er gratis å lage en oppføring, men du bør ta deg tid til å skrive en flott oppføring for kjolen din og bestemme deg for en rimelig pris.

Mange Craigslist-kjøpere prøver å prute, så sett inn prisen med litt slingringsmonn. Ta deg tid til å legge til detaljerte bilder, spesielt hvis det er noen problemer med kjolen.

I slekt:Hvordan selge på Craigslist (og 6 tips for suksess)

Facebook Kjøp og Selg-grupper

Et annet lokalt alternativ for å selge brudekjolen din er på Facebook Kjøp og salg-grupper eller gjennom Facebook Marketplace.

Disse gruppene vil selge nesten hva som helst, så du vil ikke bare markedsføre til bruder. Fordelen er at kjøperne er lokale, så du trenger ikke å bekymre deg for å sende kjolen din.

Ta med mange bilder, en god beskrivelse og en konkurransedyktig pris når du viser kjolen din. Det kan hende du må forhandle om den endelige prisen, så la det være litt forhandlingsrom.

Det vil sannsynligvis ta lengre tid å selge kjolen din via Facebook, men det er ingen gebyrer for å opprette en oppføring.

I slekt:Hvordan tjene penger på Facebook: 5 enkle strategier

Lokale bryllupsforsendelsesbutikker

Hvis du ønsker å selge brudekjolen din lokalt, er det beste alternativet en brudekjoleforsendelsesbutikk.

Siden disse butikkene spesifikt fokuserer på å selge bryllupsrelaterte gjenstander som brudekjoler, tilbehør og sko, er dette din beste sjanse for å få kjolen din foran lokale kjøpere som leter spesielt etter en brudekjole.

En av de store ulempene med lokale brudekjolebutikker er at de tar ganske høye avgifter for å hjelpe deg med å selge brudekjolen din, på samme måte som noen nettsteder på denne listen.

Mange butikker krever en provisjonssats i området 40 % til 60 % av den endelige salgsprisen på kjolen.

I slekt:Hvordan starte en bruktbutikk på nett eller forsendelsesbutikk

Tips for å selge din brukte brudekjole på nett

Når du skal selge brudekjolen din, er det noen faktorer du bør vurdere. Først av alt, sørg for at kjolen din er i god stand uten rifter, flekker eller andre skader. Siden du sannsynligvis bare har brukt kjolen én gang, er den sannsynligvis fortsatt i god stand.

Husk også at bilder selger. Jo flere bilder du kan inkludere fra alle forskjellige vinkler, jo bedre.

Du kan ta med både bilder av deg i kjolen og kjolen på en kleshenger, men sørg for å vise viktige detaljer som perler eller et spesielt blondedesign på nært hold.

Oppgi all relevant informasjon som størrelse, nøyaktig farge (elfenben, off-white, etc.), underkjoler og så videre. Hvis kjolen ble endret på noen måte, prøv å beskrive endringene med så mange detaljer som mulig.

Hvor mye kan jeg selge min brukte brudekjole for?

Hvor mye du kan selge din brukte brudekjole for avhenger av en rekke faktorer.

Som en generell tommelfingerregel kan en brukt brudekjole i god stand og under to år vanligvis selges for 50 % av utsalgsprisen. Hvis kjolen din er et designermerke som Vera Wang, kan du komme nærmere 60 % av salgsverdien.

Det finnes kalkulatorer som kan anslå hvor mye du kan få for brudekjolen din. Skriv inn litt generell informasjon som kjolens merke, tilstand, størrelse osv., og du kan få et estimat for verdien av kjolen din.

Her er noen kalkulatorer som hjelper deg med å finne den beste prisen for å selge brudekjolen din:

Hvor lang tid tar det å selge brudekjolen min?

Tiden det vil ta å selge brudekjolen din avhenger av ulike faktorer, inkludert merke, stil, størrelse og tilstand. Husk også at populariteten til markedsplassen eller butikken du velger å bruke for oppføringen din, vil spille en rolle i hvor mye trafikk kjolen din får og hvor raskt den selger.

Forvent i gjennomsnitt at kjolen din skal selges innen 60 til 90 dager etter oppføring, forutsatt at den er et populært merke og stil, i utmerket stand og ikke mer enn et par år gammel. Kjoler som er en eldre stil, ikke er i god stand, eller som har mindre etterspørsel, kan ta lengre tid å selge.

9 beste steder å selge brudekjolen din for penger - DollarSprout (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5579

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.