7 beste VPN-apps voor Android-apparaten in 2024 (2024)

Als u uw pc, smartphone of tablet veel gebruikt, heeft u misschien wel eens van de term VPN (Virtual Private Network) gehoord, maar weet u misschien niet welke voordelen dit voor u heeft. Ze kunnen u zelfs behoorlijk wat voordeel opleveren, doordat ze uw verkeer versleutelen en u toegang geven tot geografisch geblokkeerde websites en diensten, zoals Netflix, Hulu, MLB-toegang, enz. Niet alleen dat, maar ze zijn ook nuttig voor toegang tot kantoorbronnen en zelfs voor het torrenten van enkele van je favoriete muziek en films.

In een oogopslag:7 beste VPN-apps voor Android-apparaten in 2022

  • Onze topkeuze

  • NordVPN

Bewerkers keuze

Onze keuze voor de beste VPN isExpressVPN. We hebben geverifieerd dat MLB TV werkt met ExpressVPN. Zorg er wel voor dat u de hostnaam “Los Angeles 3” gebruikt. Krijg 35% kortingExpressVPN hier.

Er zijn een heleboel verschillende VPN-opties beschikbaar, maar het zijn niet allemaal kwaliteitsdiensten. Sommige VPN's zorgen ervoor dat je internetsnelheid sneller gaat, terwijl andere je internetsnelheid daadwerkelijk verbeteren. Als u hieronder volgt, laten we u de beste VPN's zien die u momenteel voor uw Android-apparaat kunt krijgen!

1. ExpressVPN

ExpressVPN is een VPN die het verbindingsproces eenvoudig maakt. Start eenvoudig de app, druk op de verbindingsknop en u bent klaar om te gaan! Dit is een razendsnelle VPN die is ontworpen om uw privacy veilig en beschermd te houden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat hackers of adverteerders met deze VPN uw gegevens proberen te achterhalen. Ze registreren ook geen activiteiten- of verbindingslogboeken.

Bovendien werkt de VPN niet alleen op wifi, maar ook op 3G-, 4G- en LTE-netwerken. Er zijn er ook honderdenVPN-locaties over de hele wereld waartoe u toegang heeft, of dat nu in Amerika, Europa of zelfs Afrika is!

Meld u nu aan:Hier

2. NordVPN

NordVPN is de eerste en beste service op onze lijst. Het doel van hun bedrijf is om gratis en privétoegang tot internet aan te bieden. Ze willen uw gegevens beschermen tegen hackers en snoopy-advertenties, en ze doen dit door uw netwerkverkeer te versleutelen met 256-bit-versleuteling.

Omdat veel landen bepaalde websites blokkeren en sommige sites een geografische beperking hebben (dat wil zeggen dat ze verschillende inhoud aanbieden voor een andere locatie), geeft NordVPN je onderweg toegang tot deze sites door je verbinding te laten maken met een server in je thuisland (of een ander land). land).

Met NordVPN zijn uw gegevens ook altijd beschermd. Naast de encryptie die we al noemden, registreert NordVPN geen verkeer, biedt DNS-lekbescherming en biedt zelfs een automatische Kill Switch voor het geval je VPN-verbinding wegvalt.

NordVPN biedt razendsnelle snelheden, zodat u geen vertragingen zult ondervinden. Bovendien staat er 24/7 ondersteuning voor u klaar als dat nodig is.

Profiteer nu:Hier

7 beste VPN-apps voor Android-apparaten in 2024 (3)

CyberGhost

Als laatste op onze lijst staat de CyberGhost VPN.

U kunt verkeer verwachten via 256-bit AES-codering, toegang tot wereldwijde streamingdiensten, zoals geografisch geblokkeerde Netflix-locaties, DNS- en IP-lekbescherming, een strikt beleid om niet te loggen, ondersteuning voor alle platforms, inclusief Linux, onbeperkte bandbreedte en verkeer, evenals een kill-switch-functie die uw gegevens beschermt, zelfs in het geval van een verbroken VPN-verbinding.

Download het nu: hier

4. IPVanish

NordVPN heeft veel geweldige functies, maar als je er nog niet helemaal aan verkocht bent, is IPVanish de op een na beste VPN die je voor je Android-apparaat kunt krijgen.

Ten eerste hebben ze veel geweldige functies: tussen serverselectie, basis- en geavanceerde VPN-instellingen en multitasking gesplitste weergave geeft IPVanish veel controle en maatwerk aan zijn gebruikers. De servers van IPVanish bieden, zelfs op langeafstandsservers, hoge snelheden.

U zult geen vertragingen in de internetsnelheid merken. Het is zelfs mogelijk dat uw snelheden zelfs toenemen, afhankelijk van de server waarmee u bent verbonden.

U kunt van IPVanish verwachten dat het u ook de beste beveiliging in zijn klasse biedt. Terwijl u verbonden bent met de servers van IPVanish, kunt u uw standaard 256-bit-codering verwachten, evenals ondersteuning voor IKEv2-, IPSec- en PPTP-protocollen.

Dit alles samen zorgt ervoor dat uw verkeer en gegevens gecodeerd blijven tijdens het browsen en downloaden via de servers van IPVanish.

Profiteer nu:Hier

5. VyprVPN

Als je je internetsnelheid wilt upgraden, wil je misschien eens kijken wat VyprVPN te bieden heeft.

U krijgt de traditionele beveiliging die u van een VPN mag verwachten: 256-bit-codering, ondersteuning voor verschillende protocollen, hoewel er wel verkeer wordt geregistreerd; De ontwikkelaars beweren echter dat dit alleen bedoeld is voor probleemoplossing en diagnostiek.

VyprVPN is in staat om uw internetsnelheden te verhogen - sommige mensen die het op Android gebruiken zeggen dat ze tot twee keer de snelheid halen als op normale Wi-Fi. VyprVPN kost je wat geld, maar het is super betaalbaar.

Download het nu:Google Spelen

6. TurboVPN

TurboVPN is een van de favoriete virtuele privénetwerken van Android. Deze kunt u gratis gebruiken, aangezien TurboVPN u onbeperkte data biedt. Het is misschien niet de snelste, maar je hoeft hier niets voor te betalen.

Ze hebben een verbinding met één tik, waardoor u eenvoudig verbinding kunt maken met TurboVPN-servers zonder ingewikkelde configuraties. De service belooft ook veilig en anoniem browsen – je wordt hier niet gevolgd. Ze coderen feitelijk gegevens met behulp van OpenVPN-protocollen.

Download het nu:Google Spelen

7. ThunderVPN

Vervolgens kijken we naar ThunderVPN. VeelVPN-appszijn traag en brengen uw netwerkverbinding (of het nu via WiFi of LTE is) vaak in de problemen. ThunderVPN is precies het tegenovergestelde en belooft een razendsnelle VPN-proxyservice.

En hoewel het snel is, neemt ThunderVPN de beveiliging ook zeer serieus. Door verbinding te maken met een van hun servers, sluiten ze derden en trackers uit, waardoor u anoniem op internet kunt surfen.

Deze is een van onze favorieten, omdat deze de veiligste is en uw gegevens niet verkoopt aan adverteerders en analytische bedrijven.

Download het nu:Google Spelen

Beste VPN-apps voor Android Oordeel

Dus, welke VPN moet je kiezen voor je Android-apparaat? Wij raden aan om mee te gaanNordVPN — het is de meest veelzijdige VPNop deze lijst en biedt u de meeste bescherming en de beste snelheden.

Als je niet verkocht wordt op NordVPN, is IPVanish een fantastische nummer twee. Het is de moeite waard om ze allebei uit te proberen en te kijken welke u de beste ervaring voor uw apparaat biedt.

ProductMerkNaamPrijs
ExpressVPNExpressVPN - Krijg hier 49% kortingControleer prijs
NordVPNNordVPNControleer prijs

*Als u via links op onze site koopt, kunnen we een partnercommissie verdienen. Voor meer details kunt u terecht op onzePrivacybeleidbladzijde.

7 beste VPN-apps voor Android-apparaten in 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6214

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.