5 Beste gratis VPN voor de VAE (2024)

Als u zich in de VAE bevindt en toegang probeert te krijgen tot geografisch beperkte, gecensureerde of geblokkeerde inhoud op uw netwerk, kunt u overwegen een virtueel particulier netwerk te gebruiken. Een virtueel particulier netwerk beschermt niet alleen uw privacy en gegevens tijdens het surfen op internet, maar stelt u ook in staat uw IP-adres te maskeren op een andere locatie om toegang te krijgen tot geblokkeerde en gecensureerde inhoud. Sommige VPN's hebben meerdere geografische locaties beschikbaar, waardoor je ook op die locaties toegang hebt tot inhoud.

Bewerkers keuze

Onze keuze voor de beste VPN isNordVPN.

Krijg 67% kortingNordVPN hier(verlaagt de prijs naar $ 2,99 per maand

MEER INFORMATIE

Dus als u er klaar voor bent om een VPN te gaan gebruiken terwijl u in de VAE bent, volg dan hieronder. We laten u de beste gratis VPN's zien die beschikbaar zijn. Dit zijn onze topkeuzes.

NordVPN

Als eerste op onze lijst hebben we NordVPN. NordVPN is marktleider en biedt als geen ander een virtuele particuliere netwerkdienst. Met NordVPN kunt u de dienst drie dagen lang gratis gebruiken, maar daarna moet u zich abonneren om het gebruik te kunnen voortzetten. Hun goedkoopste abonnement kost een schamele $ 2,75, en als je besluit dat de service je niet bevalt, hebben ze een geld-terug-garantie van 30 dagen waar je van kunt profiteren.

NordVPN is niet voor niets een van de beste opties op deze lijst: ze hebben meer dan 4.000 servers die hun enorme netwerk ondersteunen, en er zijn feitelijk 60 geografische locaties waarmee je verbinding kunt maken. Met zoveel servers in hun arsenaal krijgt u altijd hoge internetsnelheden, uitstekende betrouwbaarheid en ongeëvenaarde beveiliging. Je bent beschermd met 256-bit AES-codering en een SHA256-authenticatiesleutel. Er is ondersteuning voor een automatische kill-switch, DNS- en IPv6-lekbescherming en nog veel meer.

Profiteer nu: Hier

5 Beste gratis VPN voor de VAE (2)

ExpressVPN

Als je om een of andere gekke reden niet tevreden bent met wat NordVPN te bieden heeft, is ExpressVPN een geweldige nummer twee. Ze hebben ruim 1.000 servers in hun netwerk en geven je in feite tot 94 geografische locaties waarmee je verbinding kunt maken. Dat zijn ongeveer nog eens 34 geografisch beperkte inhoud van landen die je via NordVPN kunt gebruiken. Ze houden hun servers feitelijk geoptimaliseerd voor streaming, zodat je verbinding met bijvoorbeeld Netflix of Hulu stabiel en snel blijft.

Bovendien neemt ExpressVPN de beveiliging serieus en beschermt het u met 256-bit AES-codering, SHA256-authenticatie, DNS- en IPv6-lekbescherming, ondersteuning voor verschillende beveiligingsprotocollen en meer. ExpressVPN heeft een gratis versie beschikbaar, waarmee u de VPN-service 7 dagen kunt uitproberen.

Profiteer nu:Hier

Turbo-VPN

Bent u op zoek naar een dienst die een gratis virtueel particulier netwerk biedt, maar wilt u dat dit tegelijkertijd snel en veilig is? Zoek niet verder dan Turbo VPN, de gratis virtuele particuliere netwerkdienst die u razendsnelle snelheden en beveiliging biedt zoals geen enkele andere gratis VPN dat kan. Turbo VPN is eenvoudig te gebruiken: download het, installeer het, open de app, tik op het scherm en je bent onmiddellijk verbonden met de VPN-service. Houd er rekening mee dat er tijdens drukke uren met veel gebruik natuurlijke vertragingen kunnen optreden die uw internetverbinding kunnen verstoren. Helaas is dat precies hoe gratis VPN's werken, en er is geen echte manier om dat te omzeilen.

Download het nu: Google Spelen

Hotspot-schild

Hotspot Shield is een geweldige optie voor degenen die weinig toewijding willen. Ten eerste heeft Hotspot Shield een basispakket dat voor iedereen gratis is: het wordt ondersteund door advertenties, dus daar zul je mee te maken krijgen, maar verder zorgt Hotspot Shield ervoor dat alles redelijk soepel verloopt. Als uw ervaring u bevalt, kunt u zich abonneren op het premiumpakket, dat u meer functies biedt, advertenties verwijdert en uw internetverbinding versnelt. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Download het nu: Google Spelen

Tunnelbear-VPN

Tunnelbear VPN staat misschien wel als laatste op onze lijst, maar het is nog steeds een van de betere opties die er zijn in vergelijking met Hotspot Shield en Turbo VPN. Iedereen die een account aanmaakt, krijgt gratis toegang tot de VPN, hoewel deze beperkt is tot 500 MB aan data per maand. Als je wilt, kun je upgraden naar een premium abonnement voor onbeperkte data. Tunnelbear houdt alles op hun netwerk behoorlijk soepel en snel – het streamen van inhoud lijkt de zaken ook heel snel af te breken. Je blijft ook redelijk veilig als je verbonden bent met een 256-bit AES-coderingssleutel. Een automatische kill-schakelaar houdt uw gegevens beschermd, zelfs als de VPN wegvalt.

Download het nu: Google Spelen

Uitspraak

Er zijn veel uitstekende virtuele privénetwerken op de markt voor toegang tot geblokkeerde, gecensureerde en geografisch beperkte inhoud. Onze favoriet op deze lijst is NordVPN, die een formidabele infrastructuur biedt en veel landen waarmee je verbinding kunt maken.

5 Beste gratis VPN voor de VAE (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6150

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.